Kada mogu dovesti svoga ljubimca?

Ljubimca je moguće dovesti u unaprijed dogovoreno vrijeme. Primopredaja ljubimca vrši se između 8 i 10h te u večernjem terminu između 18.30 i 20h. Jako je bitno poštivati dogovoreno vrijeme ostavljanja /preuzimanja psa u pansionu jer u to se vrijeme rad pansiona prilagođava Vama i Vašem ljubimcu.

 

Što trebam donijeti prilikom ostavljanja ljubimca?

Na Vama je samo da dovezete Vašeg ljubimca ,njegovu putovnicu, te u cijelosti ispunjen

 HABITAT-UGOVOR-ZA-PRIJEM-LJUBIMCA

HABITAT-CONTRACT-ENG

 

Kada mogu doći po svoga ljubimca?

Po Vašega ljubimca možete doći u točno unaprijed dogovoreno vrijeme. Za svaki sljedeći sat kašnjenja plaća se naknada u vrijednosti od 5 kn; za nenajavljeni sat kašnjenja plaća se naknada u vrijednosti od 10kn.

 

Kako postupate s psima koji se međusobno ne slažu?

Pansion Habitat prostire na 6000 m2 i sadrži tri ograđena dvorišta tako da pse koji se ne slažu spojimo s psima koji im odgovaraju. Tako svaki pas može uživati u igri i slobodi.

 

Što ako se psi u određenom trenutku ipak sukobe? 

Sigurnost i socijalizacija naš su prioritet! U želji da psi u našem pansionu uživaju u zajedničkoj igri, svo znanje i vještine ulažemo u uspješnu socijalizaciju ljubimaca koji kod nas borave. No kao i kod ljudi, postoje nepredvidive okolnosti u kojima se može dogoditi da se ljubimci zbog nečega sukobe., i tada bez odgode obavještavamo vlasnika, a u slučaju ozljede ljubimca, pružamo mu potrebnu veterinarsku pomoć. Vjerojatnost za takvim scenarijem kod nas je vrlo mala, budući da su psi uvijek pod nadzorom i stručnim vodstvom. 

 

Primate li ženke koje se tjeraju?

Radi prostranosti i ograđenosti naših dvorišta u mogućnosti smo primiti i ženke koje se tjeraju.

 

Primate li ljubimce sa zdravstvenim problemima?

Kontaktirajte nas kako bismo na temelju detaljnijih informacija o određenom problemu mogli odlučiti o prijemu ljubimca.

 

Kako postupate u slučaju iznenadne bolesti ili ozljede ljubimca?

Uz stručne i iskusne volontere udruge Habitat, pansion je povezan i s lokalnim veterinarskim stanicama. U slučaju iznenadne bolesti ili ozljede Vašem ljubimcu je omogućena trenutna briga.